Betaalbare afscheidsfotograaf in Nederland en België

Afscheidsfotograaf werkend in Nederland en België

Ik ben als afscheidsfotograaf niet alleen maar actief in Nederland, maar ook in België voltrek ik met regelmaat mijn werkzaamheden. Vrijwel onzichtbaar zal ik mijn werk doen, en dat doe ik op verschillende manieren. Ik werk met een extra stille camera waardoor er vrijwel niets gemerkt wordt van het maken van de foto’s. Ik werk ook niet met een flitser want dat zou alleen maar storen tijdens de dienst. Ook vraag ik altijd naar de dresscode van de dag waardoor ik als een kameleon zal verdwijnen tussen de mensen. Uiteindelijk zult u de mooiste foto’s van de uitvaart ontvangen zonder dat u mij heeft opgemerkt. Neem vandaag nog contact op via het contactformulier en we bespreken uw wensen. Of neem direct telefonisch of via whatsapp contact op.