begrafenis-fotograaf-fotografie-rouw-uitvaart-afscheid-1

Info

In een persoonlijk gesprek kunt u al uw wensen doorgeven aan de fotograaf. Wilt u de foto’s in zwart wit of kleur. Wilt u enkel detail en sfeer foto’s. Wilt u personen op de foto, van voor gefotografeerd, van achter, of juist helemaal niet? Dat zijn dingen om over na te denken en te bespreken met de fotograaf.

Wij zijn een dienstverlenend bedrijf en zullen ook dusdanig aan het werk gaan. We proberen niemand te storen tijdens de dienst en zullen dan ook haast onzichtbaar aan het werk gaan. Dit doet de fotograaf door te werken met tele lenzen om zodoende ver weg te kunnen staan en niet op te vallen. Tevens heeft de fotograaf ‘stille’ camera’s bij om zo min mogelijk geluid te maken. Ook maken wij geen gebruik van een flitser.

Wanneer u belt met 0657583838 komt u direct in contact met de dienst doende fotograaf. Mocht er niemand beschikbaar zijn dan vragen we u een sms of WhatsApp bericht te sturen. Tijdens het fotograferen zullen we namelijk geen telefoon opnemen en zullen we u zo snel mogelijk terugbellen als de gelegenheid er is.

De foto’s krijgt u aangeleverd op USB stick of via digitale transfer. Dat is geheel aan u. De foto’s zijn dan allemaal uitgezocht en naar uw wens bewerkt (zwart wit of kleur)

Waarom kiezen voor BEGRAFENISFOTOGRAFIE.EU:

– Hoogste kwaliteit foto’s
– Meer dan 10 jaar ervaring
– Snelle aanlevering van foto’s (vaak al binnen 1 week)
– Goedkoop en betrouwbaar
– Discreet
– Snel en direct contact met de fotograaf via mail, telefoon of whatsapp (0657583838)
– Downloadmogelijkheid foto’s door middel van beschermde database (optie)
– Levering van foto’s op USB-stick (of digitale transfer)
– Kennismakingsgesprek / wensen bespreking
– Keuze voor kleur of zwart wit foto’s
– Fotografie van details zoals bloemstukken, kist etc.
– Wij gebruiken geen flitser, maar juist lichtgevoelige lenzen om zo min mogelijk de aanwezigen te storen.
-Wij informeren graag de genodigden zelf over de aanwezigheid van de fotograaf. We plaatsen een discreet bordje waarop dit vermeld staat. Dit om ervoor te zorgen dat iedereen weet dat er een fotograaf aan het werk is voor de familie / namens de familie.
Een afscheidsfotograaf is nog geen standaard op de uitvaarten, maar komt wel steeds meer voor. Het afscheid beleef je in een roes, en de foto’s zullen zorgen dat er geen moment verloren gaat. Zo zult u op de fotos terug kunnen zien hoe mooi de bloemstukken waren, wat er op de linten geschreven stond, hoe de kist eruit zag, en wie er allemaal aanwezig was. Kinderen die nog te jong zijn om het te begrijpen kunnen later terugkijken naar de foto’s. Gezamenlijk de beelden bekijken bied troost, en degene die er niet bij konden zijn kunnen het op deze manier toch beleven. Een foto zegt meer dan 1000 woorden.